marți, 28 februarie 2012

Talentatul domn Frone

Sunt fan Gigel Frone! 

sâmbătă, 25 februarie 2012

Ultima bomboana de ciocolata

                                                
Psihologii americani au demonstrat ca ultima bomboana de ciocolata dintr-o cutie este cea mai gustoasa. Cand stim ca ceva bun se termina, ne bucuram mai mult de acel lucru. Intotdeauna sa lasati o ultima bomboana in cutie! Si sa o mancati altadata! Daca dati ultima bomboana altcuiva, sunteti persoane nobile! 

joi, 16 februarie 2012

Bani de mici

                                                 
Titlul nu se refera la mici si gratar, dragi fomilisti! Un pusti de 11 ani din Marea Britanie trebuia sa mearga cu clasa in excursie la Paris. Parintii nu aveau bani, asa ca si-a facut magazin online si vinde ciocolata de casa! In doua saptamani si-a achitat excursia si si-a cumparat bicicleta! Daca pustiul era roman, era calcat de OPC, garda financiara, fisc si trebuia sa-si vanda casa ca sa plateasca amenzile. 

miercuri, 15 februarie 2012

Ciocolata si somnul

                                                        
Inainte de culcare, nu e bine sa mancati ciocolata cu lapte sau ciocolata alba pentru ca deveniti agitate ca un Pepsi. Vi se agita somnul si iar il visati pe Fat-Frumos calare pe Ferrari, care opreste in fata casei voastre si va cere de neveste. Mancati ciocolata neagra si dormiti bustean, nu visati nimic, nu sperati nimic, nu-l auziti pe iubit cum sforaie. Iar dimineata va treziti optimiste si alergati iar dupa Fat-Frumos! 

marți, 14 februarie 2012

luni, 13 februarie 2012

Ciocolata Neuhaus



Neuhaus a deschis si in Romania primul magazin, la Baneasa Shopping City! 

miercuri, 8 februarie 2012

Ciocolata si psihicul

                                                     
S-a facut un studiu! Cine haleste ciocolata dimineata slabeste mai usor! S-au luat doua grupuri de femei tipice (grasune, cu nervii, dependente de dulciuri, cam cele care mananca zilele barbatilor). Un grup s-a abtinut de la dulciuri, dar kilogramele n-au plecat! Alt grup a mancat ciocolata la micul dejun si organismul a zis "bogdaproste"! Totul este sa te incadrezi in 600 de calorii. Psihicul comanda multe, chiar prea multe, deci un psihic satisfacut cu ciocolata ne lasa sa traim! Aho, aho, copii si frati/ Ciocolata sa mancati/ Dimineata, pe racoare/ Sa dati bine pe cantare! 

vineri, 3 februarie 2012