miercuri, 30 noiembrie 2011

Eugenia interzisa


Aceasta reclama a fost interzisa de CNA. Nepotul meu, care nu are 2 ani, deja a sarit pe una sa o pupe (de varsta apropiata). Si inca n-a vazut reclama la Eugenia!
 

marți, 29 noiembrie 2011

Clatite de criza

                                         
Azi am facut clatite! E un fel de a spune. Am cumparat clatite gata facute, doar le-am incalzit la tigaie si le-am pus gem. Daaa, n-am pus ciocolata! Data viitoare pun ciocolata! S-au mai rupt ele, s-au mai lipit, dar arata a clatite! Am scos clatita la pretul de 1 leu. Merge pe criza!
 

luni, 28 noiembrie 2011

Bomboane furate

In Constanta, niste hoti au furat 8 tone de bomboane dintr-un tren! Au blocat trenul si l-au jefuit, a fost ca in filme! Sa blochezi trenul si sa furi 8 tone denota mare profesionalism. Poate se face si un film! Va intrebati ce fac hotii cu 8 tone de bomboane? Am uitat sa va spun, erau bomboane agricole, adica seminte! :))))

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

vineri, 25 noiembrie 2011

Sweet Fest

                                               
Intre 2-4 decembrie va avea loc Sweet Fest, la Hanul lui Manuc, Bucuresti. Acolo veti gasi prajituri, cozonaci, baclavale cu visine, chestii imbibate in miere, torturi, praline belgiene, cafelute, ceiulete! Va exista si un atelier unde vizitatorii vor gati impreuna cu organizatorii! Succes!

joi, 24 noiembrie 2011

Pastila minune

Cercetatorii americani au reusit sa prelungeasca viata unui vierme de 6 ori. Daca se reuseste acest proces si la om, vom trai 500 de ani. Totul depinde de modificarea unei gene. Se spera ca in 15 ani va iesi pe piata o pastila care ne va duce la 500 de ani. Ma insor pe la 350 de ani, gata! Partea rea este ca vom fi cam multi pe planeta...asa ca vor fi razboaie non-stop pentru resurse. O sa ne batem pe ciocolata!
 

miercuri, 23 noiembrie 2011

Cum putem salva Grecia

Pentru ca blogul este pentru cei cu simtul umorului...
Uniunea Europeana a lansat programul "Adopta un grec pentru 500 de euro". Pentru acesti bani, el va face tot ceea ce tu nu ai timp sa faci: va dormi pana la pranz, va citi ziarele, va bea o cafea, va trage un pui de somn dupa-masa, va merge la restaurant, bar si chefuri.

 

marți, 22 noiembrie 2011

Ciocolata Anidor

                                                     
Anidor a lansat doua noi sortimente de ciocolata: Euphorie a la mente (praline cu menta) si Reve d'hiver (Anidor tableta cu crema de cacao). Dupa cum vedeti, incerc sa fac reclama pentru toata lumea, ca sa nu fie cu suparare! Pofta dulce sa aveti!
 

luni, 21 noiembrie 2011

Nu ieftiniti prajiturile!

                                              
O britanica avea o companie care facea prajituri. Vindea pachetul de prajituri (12 prajituri la un pachet) la un pret de 26 de lire. Nu prea avea vanzare, asa ca a lansat o oferta cu reducere 75% pe un site de cupoane. Spre ghinionul ei, s-au inscris 8500 de clienti! A trebuit sa angajeze 25 de oameni temporar ca sa onoreze toate comenzile. Cererea de pachete a crescut de 1000 de ori! Iar la fiecare pachet pierdea 2,5 lire! Compania a fost la un pas de faliment! Si-a dorit sa vanda multe prajituri si a reusit! V-am mai spus, aveti grija ce va doriti, s-ar putea sa vi se intample!

duminică, 20 noiembrie 2011

Cel mai talentat fotbalist


Numai daca mananci ciocolata poti face asa ceva la 6 ani! Si ce muzica frumoasa au ales pentru reportaj! Profesionisti!

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Ciocolata Rom ne face destepti


Este o campanie lansata de ciocolata Rom. Este o campanie super tare! Super haioasa! Doar nu era sa scriem ca romanii sunt  muncitori! Google, probleme, ma? :))))))

vineri, 18 noiembrie 2011

Cea mai mare moneda de ciocolata din lume

                                    
Cea mai mare moneda de ciocolata din lume a fost creata in Bucuresti, in sectorul 4! Moneda are 265 de kilograme, un diametru de 1.35 metri si 14 centimetri grosime! Moneda este expusa la Sun Plaza timp de doua saptamani, dupa care va fi impartita copiilor de la centrele de plasament din sectorul 4. Francul elvetian plange de ciuda de cand ne-a vazut moneda!
 

joi, 17 noiembrie 2011

Ciocolata neagra e aliatul nostru

                                             
Imparatul Montezuma consuma zilnic foarte multa ciocolata pentru a face fata haremului de puicute. Ciocolata contine polifenoli care ne fac bine. 50 grame de ciocolata neagra pe zi sunt minunate! Si ceaiul verde este foarte bun. In tarile unde se bea mult ceai verde sunt mai putini oameni care au cancer. Si un pahar de vin rosu pe zi ne face bine! Dar sa fie vin, nu alcool rafinat colorat! Va recomand si marele luptator impotriva imbatranirii: ceapa! Dar si marele luptator impotriva bolilor: usturoiul. Un catelus pe zi va tine boala departe!
 

miercuri, 16 noiembrie 2011

Umor mai negru

Un mos, cam de 80 de ani, intra la o firma de pompe funebre.
Directorul, un tip arogant, il intampina:
- Buna ziua, tataie! Cu ce te pot ajuta?
- Buna ziua! Am nevoie de un cosciug.
- Se vede!
Suna telefonul. Directorul raspunde:
- Alo, da! Firma de pompe funebre "Renasterea". Ce doriti? Cat costa cel mai ieftin cosciug? 20 de milioane. E prea scump? Atunci ingroapa-l in curte!
Inchide telefonul nervos.
- 20 de milioane e cel mai ieftin? - intreaba batranul.
- Da.
- Am bani, am pensie de veteran de razboi.
- Unde ai luptat? La Plevna?
- Eeee, taica...m-am batut cu rusii, cu nemtii...Dati si pe credit cosciugul?
- Pai, tataie, mai poti sa iei credit la 120 de ani?
- Am doar 78.
- Te tii bine, inca respiri!
- Nu e pentru mine, e pentru baba mea. Vreau sa-i faca cadou de Sf. Valentin!
- O iubesti mult!
- Daaa...Mereu imi zice: Gicule, ia-mi si mie un palton dragut!
- N-o sa-i fie frig in asta!
- Sa nu-l faci personalizat, poate mor eu primul. Pot sa pun si telefon mobil?
- Poti.
- Sa fie si cu conectare la internet.
- Vrei sa stai pe messenger cu Sf. Petru?
- Eu ma pregatesc pentru orice. 
- Ai adresa de mail?
- Da, devoratorul_de_gagici@yahoo.com
- Bai, ma lasi? Te pomenesti ca esti Fat-Frumos in mizerie!
- Tata era frumos...Ma lua cand eram mic si-mi spunea..."Fiule, iti dau o ciocolata daca fluieri cand intri in casa, ca ne sperii cat de urat esti daca ne iei prin suprprindere!"
- Asa tata, asa copil!
- Vreau si bocitoare la groapa. Sa ma boceasca frumos...Cum te-ai dus tu Giculeeee....Gicutuleeeeeeeee!!!!! Nimeni nu mai era ca tineeeee!!! Cine o sa ne mai f....ca tineeeee!!!!!!
- Tataie, e inmormantare, nu film porno!
- Crezi ca vin multi la inmormantare?
- Depinde...Ce ai lucrat?
- Compozitor.
- Si ce ai compus?
- Texte pentru coroane.
- Esti tare, tataie! Da-mi niste exemple!
- Murise soacra unuia...O iubea mult...I-am scris: "Si te-ai dus, Vasilico si ne-ai lasat tristi ca nu te-ai dus mai devreme!"
- Esti tare, mosule! Mai zi-mi una!
- Pentru un chirurg..."Odihneste-te in pace, asa cum si pacientii tai s-au odihnit dupa operatie, la morga!"
- Esti mortal! Mie ce mi-ai scrie?
- Cum te numesti?
- Costel Purcel.
- Pentru purcelusul nostru drag, cu multe regrete, scroafa!
- Si cine era scroafa?
- Nevasta-ta! Sau MA-TA!!!!!
- Incepi sa ma enervezi. Alt text.
- Nu te vom uita niciodata, purcelus, mai ales de Craciun!
- Nu-mi place! Altul.
- Te voi iubi mereu, Costel!
- Asa mai merge!
- Te voi iubi mereu, Costel, ca mare porc ai fost cand mi-ai cerut 20 de milioane pe un cosciug! Huaaaaaaaaa!!!!!

marți, 15 noiembrie 2011

Cel mai scump cos de Craciun

                                                    
Cel mai scump cos de Craciun, comandat online, costa 930 de lei. El contine: sampanie Mumm Cordon Rouge, whiskey Chivas Royal Salute, cafea Davidoff Rich, bomboane de ciocolata Hamlet, praline cu ciocolata Leonidas Nouveau Concept, tavita de bambus si cozonac. Cine are cosul asta e fericit! Pentru cine vrea sa-si rotunjeasca veniturile ca sa-si ia cosul, sa stiti ca la metrou Universitate e vad bun la cersit!

luni, 14 noiembrie 2011

Slogan ciocolata

                                                     

                             Intr-o lume acra, musca si-o sa-ti placa!

Acesta este sloganul ciocolatei mele nelansate!
 

duminică, 13 noiembrie 2011

Am aflat cand sunteti fericiti

                                                                 
Britanicii au stabilit cand sunt oamenii cei mai fericiti. La studiu au participat 45000 de pamanteni. Cei mai fericiti suntem pe 25 decembrie, ora 13.50! Atunci suntem cu familia la masa si cu purcelul in furculita! Nefericirea maxima este atinsa pe 31 ianuarie, ora 22. Atunci ne dam seama ca am tocat toti banii pe 25 decembrie, ora 13.50! Mai suntem nefericiti cand da raceala in noi si cand trebuie sa stam la pat. Si mai suntem fericiti cand mancam ciocolata! Sa traiti fericiti!

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Ciocolata Poiana

                                            
Ciocolata Poiana e printre favoritele mele! Mai ales aia cu coniac! Iau ciocolata, o ciocnesc de dinti si intreb: 
- Cine e?
- Poiana cu coniac!
- Intraaaaa!
Nu-mi place aia cu alune, pentru ca nu-mi plac alunele in ciocolata, imi plac doar alunele simple, sarate si cu o berica receeee! Traiasca Poianaaaaa!
 

vineri, 11 noiembrie 2011

Prajituri de casa Coffet

                                           
Ceainaria Rendez-Vous si-a lansat un nou brand: prajiturile de casa Coffet. Sper ca au si ciocolata! Acum va puteti bea ceaiul de la ora 5 in timp ce savurati o prajiturica! Intotdeauna mi-au placut ceainariile, au ceva aparte, parca te indeamna la calm si la optimism. Va dau si adresa ceainariei, ca sa le fac reclama completa! www.ceainarie.ro
 

joi, 10 noiembrie 2011

Salonul ciocolatei de la New York

S-a deschis salonul ciocolatei de la New York! Salonul a debutat cu defilarea manechinelor imbracate in ciocolata! Manca-v-as rochitele de fete frumoase! Diabeticii au fost inchisi in spitale pe durata defilarii! Politia este dotata cu pusti care trag cu bomboane de sare pentru a indeparta recalcitrantii dependenti de ciocolata! Care va maritati zilele astea, sa-l puneti pe mult iubitul si stimatul si fraierul sot sa va cumpere rochie de mireasa de ciocolata!