vineri, 2 noiembrie 2012

E Nobel sa mananci ciocolata

                                                    
      Un nene destept a descoperit ca numarul de laureati ai premiului Nobel dintr-o tara e direct proportional cu cantitatea de ciocolata mancata in acea tara. Spune-mi cati nobelisti ai ca sa-ti spun ce tara de ciocolata esti! Romania? Canci, ciuciu, hoha, dumaleala! Cred ca tarisoara noastra e lidera la alte capitole: consumul de mamaliga - direct proportional cu capacitatea cetatenilor de a protesta impotriva abuzurilor (mamaligari), consumul de alcool (rafinat, nerafinat, indoit cu apa, indoit cu alcool pur, indoit nevasta cu parul - ca o consecinta a perfuziei cu tarie) - direct proportional cu capacitatea cetatenilor de a-si rezolva problemele de zi cu zi, consumul de tutun - direct proportional cu fumurile cetatenilor, consumul de mici - direct proportional cu fericirea pura!!!!!!!!!!. consumul de zile ale barbatului de catre sotie, amanta, soacra - direct proportional cu admiratia pentru Clooney, Craig, Pacino. Romania, trezeste-te! Si mananca ciocolata! 

11 comentarii:

  1. eu pap praline de migdale imbracate in ciocolata cu lapte, de ce strigi bre asa la mine?! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Eheee...avem și noi "campionatele" noastre :)))
    Frumoasă invitație :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Welcome back!!!! de cand mai asteptam sa postezi ceva!
    Pai, noi am manca mai multa ciocolata, dar nu vezi ca e criza mare cat casa? Ne dai tu mai multa cioco?(eventual, faci o prezentare cu diverse tipuri, asa iti faci si reclama la blog, o poti numi: "Reunirea de ciocolata"). Spor!!!

    RăspundețiȘtergere

  4. Leo, n-ar trebui sa fii prin savana? :)))
    Crisa, tu stai mai mult prin Grecia, stim noi! Aia au campionate tari acolo!
    Blue , la fel de bine ca tine, banuiesc! :))
    Juli, criza e cat casa , ciocolata e cat masa! Ai vrea tu! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Io cre'că n-ai vrea să faci la fel ca mine. Bănuieşti greşit. Sunt cu... ce am eu mai "mic" în sus. Şi pusă pe scandal.

    RăspundețiȘtergere
  6. mey Invi, in cursa asta de evolutiue personala am inceput sa imi estompez agresivitatea, si odata cu ea parca se diminueaza si instinctul de a vana, mai nou m-am domesticit, incep sa fac miau in loc de Rrrrrrrrrrr! :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ai facut o pofta cu pozele astea.... Ce zici daca in loc de imagini cu cioco pui poze cu salata verde, rosii, ceapa, broccoli, ardei....si zici ca e de fapt ciocolata?Noi te credem!Nu de alta dar cand vad imagini cu ciocolata, alerg direct la raftul cu dulciuri, care nu e deloc virtual.:)

    RăspundețiȘtergere

  8. Am vorbit de mici si ce ai tu mai "mic" e in sus! :))))
    Leo , felicitariiiii pentru evolutie! :))

    RăspundețiȘtergere

  9. Juli, tu te-ai pregatit de sfarsitul lumii cu rafturi de ciocolata! :))))

    RăspundețiȘtergere