duminică, 24 aprilie 2011

Fara ciocolata astazi ! Dar cu mult talent !

                                  

Tipul se numeste Razy Gogonea si este de-al nostru! Suntem un popor talentat si neinteles! Spunea Mircea Dinescu la o emisiune ... in strainatate, daca cineva bea foarte mult este considerat un betiv nenorocit. La noi se spune ca are darul betiei! Pentru romani betia este un dar! Ca si hotia! Astia suntem noi! Ca sa dau si in altii un pic ... trebuie sa remarc prostia regizorului de transmisie a emisiunii. Tot muta imaginea pe cei din sala si pe cei din juriu si asa s-a pierdut din reprezentatia concurentului destul de mult. Prostia are copii peste tot si e gravida tot timpul. Noi suntem cam pe locul 60 in lume la neprostie. E un calcul facut de mine si e bazat pe criterii obiective pe care nu vi le spun! Locul 60 din 200 ... nu e chiar asa rau. La talent suntem un pic mai in fata, la fel si la umor! Va doresc o zi buna si Paste Fericit!
Ps. Hai, desfaceti si o ciocolata!

8 comentarii:

  1. Woa, e primul post fara cioco sau mi se pare mie? Sunt mai intarziata pe aici, asa ca sunt iertata daca gresesc.
    Tipul e foarte tare! Si trebuiau sa ne arate si noua reactia publicului, nee?

    Ps. Si o impartim cu nimeni altcineva!
    Nu, nu sunt egoista. Doar rea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ti-am spus ca fac tort de ciocolata...si chiar mi-a reusit :)
    sunt mandra de mine...acum ce sa fac...na :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar medalia de aur la concursul "Lauda-ma gura ca-ti dau tort cu prajitura" , faza pe judet , a fost castigata de Pandhi !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc...multumesc...sunt atat de emotionata...stiti e prima recunoastere la acest nivel al talentului meu...ahh..m-am impurpurat :))
    eu si judetul aferent suntem onorati...vreau sa multumesc celor care m-au sustinut si...au mancat cu incredere tot...tortul:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Te asteptam sa participi si la concursul "Floarea din gradina cu ciocolata" !

    RăspundețiȘtergere