marți, 2 august 2011

Cutia postala din ciocolata

Cutia postala a fost facuta din ciocolata Godiva. Se gaseste intr-un magazin, de pe Fifth Avenue, New York. Pui scrisoarea la cutie si jumulesti si o pralina! In curand, scrisorile vor fi doar amintire, e mai usor sa scrii un mail sau sa dai un sms. Bucuria de a primi scrisori nu va mai exista. Singurii care vor mai beneficia de astfel de bucurii vor fi puscariasii, pentru ca ei nu au acces la internet. Intr-un stat american, s-a decis ca scrisul nu mai este necesar in scoala. E de ajuns sa stii care sunt tastele ca sa treci clasa. Ne vom intoarce la "pusul degetului" cand ne semnam. Pui degetul, te scaneaza, vor vedea ca esti Gigel Tampitel si te vor indruma unde trebuie. Se numeste "evolutie"! Traiasca ciocolata! 

14 comentarii:

  1. Eeee, dar poate ca invata ce deget sa puna, ca sa se semneze! :))
    "Evolutia" asta e, parca, un contracurent. Daca pana acum incercam sa fim destepti, de acum inainte urmeaza sa invatam sa fim prosti!
    In Finlanda, prin 1800 si ceva nu aveai voie sa ai copii daca nu stii sa citesti. Atunci cam toti s-au apucat sa invete sa citeasca! Acum urmeaza acest contracurent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Drepturile omului se confunda foarte usor cu drepturile prostului .

    RăspundețiȘtergere
  3. mai multi prosti , cu atat mai bine de manipulat! ;)


    eu am o scrisoare din ciocolata , are ceva?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai dupa ce le citeste poate linistit sa le manance!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. eu o sa pap doar semnele de punctuatie :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. te las sa scrii tu scrisori de ciocolata mai departe ,eu merg la somn ,Invi , ca imi pica ochii in gura de somn , sunt franta , pup dulce cu buze de ciocolata :* somn usor si vise placute >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. hmmmm
    ar trebui sa ma apuc sa scriu scrisori de cioco...adica scriu scrisoarea, pe urma ung pagina cu cioco, ti-ar placea sa primesti una?

    ai o leapsa de la mine pe blogul Juli:)

    RăspundețiȘtergere
  8. ba daaaaaaaaa te roooooog
    ar iesi o super postare: leapsa cu..ciocolata!!!

    RăspundețiȘtergere