marți, 17 aprilie 2012

S-a rasturnat ciocolata

                                         
O stire de ultima ora: un tir incarcat cu 40 de tone de ciocolata s-a rasturnat langa Orastie. A plouat, terenul s-a surpat, ciocolata s-a rasturnat! Sunt zvonuri ca se formeaza coloane de ciocodependenti care merg spre Orastie. Semnalmentele acestora sunt: foarte veseli, sunt pregatiti pentru orice ar putea gasi la fata locului (bomboane de ciocolata, napolitane cu ciocolata, ciocolata alba, neagra, roz, etc.), nu pot fi deviati decat daca deraiaza vreun tren cu ... ciocolata! Cei de pe margine canta "Daca pleci, ia-ma si pe mine...la Orastie!". 

10 comentarii:

  1. :* pup dulce dulce un Invizibil de Ciocolata , drumul meu virtual se opreste aici , mi-a facut placere schimburile "ironice" pe diverse teme :))) :p ,ai grija de sufletul tau si nu exagera cu ciocolata ;)

    p.s. ma indrept cu viteza gandului spre Orastie sa recuperez din ciocolata , o sa am nevoie de provizii serioase :))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Leo, vad ca multi se retrag. Ufffff! Puuuup!
    Dana, sa pazesti tirul , stiu ! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cât de funny, dacă treceţi pe acolo să îmi trimiteţi virtual o ciocolată, să fie cu caramel:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca, daca a plouat in continuare, pana sa ajunga coloanele de oameni doritori sa manance ciocolata de-aia rasturnata, ciocolata se va infiltra in pamant, iar la anul vor rasari acolo, in zona, niste plante ale caror fructe vor fi din ciocolata, sau macar vor avea gust de ciocolata! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. maturici, faraj, galeti, sariti!! Femeia de serviciu din mine renaste la auzul unei asa vesti.
    Eu astept asa ceva si in Belgia, si de ce nu, la iesirea din fabrica :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mircea viseaza mai mult decat mine! :))))
    Coco, sa faci un reportaj de acolo! :)))
    Arakelian, sabotezi camioanele si faci rost! :)))

    RăspundețiȘtergere