marți, 31 mai 2011

Naomi Campbell s-a suparat pe ciocolata Cadbury


Naomi Campbell s-a suparat pe compania Cadbury pentru ca o compara cu ciocolata Dairy Milk Bliss. Au deranjat-o afisele in care apare alaturi de ciocolata si de sloganul "Uitati de Naomi, exista o noua diva in oras". Cum au fost atat de fraieri Cadbury, nu pot sa stiu. Naomi va castiga clar procesul. Prostia se plateste. Scandalul vine la o saptamana dupa ce un cercetator, Satoshi Kanazawa, a "demonstrat" ca femeile de culoare sunt mai putin atractive decat cele din alte rase. Cadbury a anuntat ca a retras afisele cu Naomi, dar va trebui sa pregateasca punguta cu 2 bani ca sa plateasca daune!

luni, 30 mai 2011

Trenul de ciocolata



In Elvetia exista trenul de ciocolata! Trenul pleaca din Montreaux, apoi are oprire la Gruyeres unde se viziteaza o celebra fabrica de branzica si Castelul Gruyeres.  A doua oprire este in Broc unde se viziteaza fabrica de ciocolata Cailler-Nestle. In tren se ofera cafea si cornuri. Daca pun la socoteala si ce peisaje are Elvetia...merita o calatorie! Noi am putea raspunde cu "trenul tuicii". Plecare din Bucuresti, oprire in Pipera (vizita la oile lui Gigi), Pitesti - pentru a gusta renumita tuica "ochii lui Dobrin", comuna Cosesti (aici are loc "Festivalul Tuicii", unde programul artistic este sustinut chiar de invitati dupa ce acestia sunt muscati de tuiculita),Valea Oltului (unde calatorii imbibati de tuica pot face o baie rece in Olt), apoi are loc un popas cat timp locomotiva se schimba. Dupa ce locomotiva s-a schimbat pe tuica, fiecare pleaca acasa, asta in caz ca-si mai aminteste unde sta. Vizitati Romania!

duminică, 29 mai 2011

Cautatorii de ciocolata


E ziua google! Sa vedem ce mai cauta omuletii pe net si dau de ciocolata mea!
- prajituri camila
- lasa pe maine ce poti manca azi
- cel mai mare ou de gaina din lume
- inghetata non stop ingrasa?
- ce inseamna daca visezi ca ai furat o ciocolata
Prajituri camila...Wow! Se fac prajituri din camila? Cred ca din cocoase! Si le spui prajituri cocosate! Lasa pe maine ce poti manca azi...Ei, na! Du-te domne' de-aici cu ideile astea! Mai bine lasa tu pe poimaine ca poate maine te vizitam si mancam tot! Cel mai mare ou de gaina din lume...Cineva vrea sa-si faca o super omleta. Sa incerce la Avicola Crevedia, poate mai exista gainarie acolo (gainarie - institutie de crescut gaini). Sau...sa incerce pe langa Cernobal, acolo sigur gainile au suferit mutatii si fac oua cat mingea de rugby. Inghetata non-stop ingrasa?...Daca mananci inghetata non-stop... mori inainte sa afli daca ingrasa. Oricum, e o intrebare pusa de o tipa, doar o tipa are intrebari existentiale de genul asta. Ce inseamna daca visezi ca ai furat o ciocolata...Inseamna ca esti hot din tata in fiu sau esti pe cale sa devii. 
Duminica frumoasa, oameni dependenti!



sâmbătă, 28 mai 2011

Funny ciocolata

                         


                                       


                                     


                                        
A fost sambata fara cuvinte, dar cu ciocolata! :)

vineri, 27 mai 2011

Femeile, cadourile si ciocolata

                                                                
S-a facut un sondaj printre femei in legatura cu cadourile primite. Frati barbati, cititi si fugiti dincolo de Calea Lactee! Daca le oferim un buchet de flori pe neasteptate, ele se gandesc ca le inselam. Daca le oferim o cutie cu ciocolata, ele se gandesc ca le mintim. Daca le oferim o cina romantica, ele se asteapta sa le dam vesti proaste. Ce mai este de zis? Daca nu le oferim cadouri, inseamna ca nu le iubim - asta e parerea mea, care nu cred ca e departe de adevar. Acest sondaj ne demonstreaza fara urma de indoiala ca in mintea femeilor este vid amestecat cu multimea vida. Acum imi vor sari in cap toate romanticele din galaxie si vor protesta la sectiunea "comentarii". Acest sondaj mi-a deschis ochii si voi taia de pe lista florile, ciocolata, cina de orice fel, micul dejun, pranzul si chiar femeia. Auzi, tu aduci ciocolata si ea zice ca o minti. 
Ps. Am lasat la final si vestea buna. Daca le oferi prajituri, fursecuri si mancare de la fast food, ele le primesc cu ambele maini. Nu sunt suspicioase deloc (se aplica principiul "amaratul, a adus si el ce a putut, daca nu as fi eu nu s-ar uita nimeni la el). 
Ps 1. Ma duc sa judec o ciocolata!!!!!!!!

joi, 26 mai 2011

Ciocolata Leonidas



Ciocolata Leonidas a fost inventata de un grec, Leonidas Kestekides. Tatal  lui se visa spartan, asa ca l-a denumit pe copil Leonidas! Grecul s-a stabilit in Statele Unite. Incepand cu 1900, el participa la diferite targuri si saloane, unde castiga multe medalii pentru bomboanele sale de ciocolata. In Belgia cunoaste o femeie si hotaraste sa ramana acolo (daca ar fi cunoscut o moldoveanca, nu s-ar mai fi vorbit de ciocolata belgiana Leonidas, ci de parjoala moldoveneasca Leonidas). Leonidas are acum peste 1400 de magazine in intreaga lume, majoritatea in sistem franciza.


miercuri, 25 mai 2011

Ciocolata e prietena kilogramelor in plus


S-a stabilit topul celor mai mari dusmani in lupta cu kilogramele in plus. 
1. Maioneza
2. Untul
3. Uleiul
4. Branza
5. Ciocolata
6. Zaharul
7. Sucul acidulat
8. Chips-urile
9. Junk food
10. Berea
Campioana este maioneza. Sa fim seriosi, nu cred ca sunt prea multi dependenti de maioneza. Eu mananc maioneza doar la salata a la rousse, de 3 ori pe an. Unt mananc cam un pachet pe an. Uleiul il tin doar pentru prajeli, l-am eliminat si din salata, pentru ca nu-i vad sensul avand in vedere gustul neplacut.   Branza contribuie si ea la silueta mea cu 100 de grame pe saptamana. Ciocolata e pe locul 5. Totusi, o bucatica pe zi nu strica. Mai departe nu zic! Pana la urma, daca nu depasesti un numar de calorii pe zi, poti ciuguli din orice. Sa ciuguliti ca o gainusa , nu ca un strut! 

marți, 24 mai 2011

Choco Choco Choco



Choco Choco Choco! :)))))
Sa aveti o zi frumoasa si dulce!
Nu uitati, o zi fara ciocolata este o zi pierduta!

luni, 23 mai 2011

Bomboane de ciocolata



Cred ca o sa va placa bombonelele si sper sa va ajute in lupta cu dependenta de ciocolata! 

duminică, 22 mai 2011

Gradina de ciocolata




 


Berlandiera lyrata (Floarea de ciocolata), Pelargonium tomentosum (Geranium de menta si ciocolata) si Cosmos atrosanguineus (Cosmos de ciocolata). Acestea sunt 3 plante care miros a ciocolata! Daca locuiti la curte, nu mai asteptati si plantati-le de urgenta. Cum e sa deschizi geamul dimineata si sa inspiri ciocolata? Exista si riscul ca toti copiii din cartier sa va sara gardul si sa va manance florile. Partea buna este ca nu sunt comestibile. Sau partea rea, depinde cum privesti situatia. Pana va creste ciocolata in gradina mai este! 

vineri, 20 mai 2011

Tortul de ciocolata duce la divort

Un japonez a divortat de sotie pentru ca aceasta il obliga sa manance tort la fiecare masa. Ce nevasta! Sunt convins ca micul japonez si-a dorit o gospodina, dar nu se astepta sa i se indeplineasca dorinta in felul asta. Dimineata tort de ciocolata, la pranz - tort de fructe, seara - tort cu caramel. Saracul, torturi cu torturi! Oare ce era in mintea ei? Poate era din secta "Martorii lui Tort cu Ciocolata". Poate a vrut ca sotul sa fie mai dulce. La partaj, ea a vrut sa-i doneze colectia ei de tablouri - Tort rubensian, Tort modern cu bomboane din plastic, Car cu boi mancand tort. Japonezul a promis ca se va recasatori cu o pitipoanca de Dorobanti, asta nestiind pe ce continent se afla bucataria si nici ca zaharul pudra nu e pentru ten. Morala - aveti grija ce va doriti pentru ca s-ar putea sa se indeplineasca!

joi, 19 mai 2011

Cea mai veche cutie cu bomboane de ciocolata

Aceasta cutie cu bomboane de ciocolata se afla in posesia muzelui britanic St. Andrews, din orasul cu acelasi nume. Ea s-a fabricat in anul 1902, odata cu incoronarea regelui Edward al VII-lea. Cutia  a fost data din generatie in generatie, iar ultima mostenitoare, Freida McIntosh, a predat-o muzeului. Cu criza asta, poate o scoate cineva la licitatie. Daca aveti drum pe la muzeul asta, sa va tineti iubitele departe de cutie ( mai ales daca sunt blonde ), pentru ca ele n-au limite cand vine vorba de ciocolata! Gusta fata din bomboana si cade pe spate. O sa ziceti ca e foarte impresionata de voi, dar ea a trecut in nefiinta cu un zambet tamp de ciocolata. Limitati-va la vinul vechi...daca aveti bani de el. Daca nu, alegeti o Grasa de Cotnari ( diferita de cea cu care v-ati cununat ) si o cutie de bomboane la 5 lei si incercati sa aveti o seara romantica!

miercuri, 18 mai 2011

Gogosi cu ciocolata


Ingrediente:
- 500 g faina
- 150 ml lapte
- 50 g zahar
- 50 g unt
- 2 oua de la o gaina
- sare
- 200 g crema de ciocolata
- 1 cubulet drojdie de bere
- 1 pachet zahar vanilat
- zahar pudra
- ulei
Se pune faina intr-un vas. Se inmoaie drojdia de bere cu putin lapte si zahar. Faina se amesteca cu laptele, zaharul, untul, ouale batute, drojdia, sarea si zaharul vanilat. Aluatul se framanta bine. Pentru o buna framantare e bine sa va ganditi ca acolo ar fi capul soacrei. Se lasa o jumatate de ora intr-un loc cald ca sa creasca. Eu l-as lasa langa usa cuptorului deschis. E bine sa-l paziti ca sa nu creasca ca Fat-Frumos si sa dea afara din bloc. Apoi se mai framanta aluatul un pic si se intinde o foaie ( puteti folosi si batul cu care domoliti copiii ). Luati un pahar gol ( daca nu aveti pahar gol, il goliti pe gat inainte, betivilor! ) si taiati rondele. Intre 2 bucati de aluat puneti ciocolata si lipiti bine ( a nu se folosi super glue ). Apoi le puneti in tigaie in ulei incins. Dupa ce le scoateti le tavaliti prin zahar pudra. Daca nu ies bune...le puteti da vecinilor!

marți, 17 mai 2011

Ciocolata neagra ajuta vederea


Oamenii de stiinta britanici au descoperit ca ciocolata neagra ajuta la mentinerea functiilor vederii. Testele s-au facut pe studenti, o grupa a primit 35 de grame de ciocolata neagra, iar o alta grupa 35 de grame de ciocolata alba. Dupa 2 ore li s-au refacut testele oftalmologice si s-a constatat ca cei care au consumat ciocolata neagra au functiile mai bune cu 13 %. Numai vesti bune va dau! Acum stiti cum sa faceti ca sa scapati de ochelari. Nu mai stati in casa si fugiti la magazin! 

luni, 16 mai 2011

Epigrama de ciocolata

Am gasit o epigrama draguta scrisa de Constantin Ionut Garjoaba. Se numeste "Unui vecin nebun" .

E dus cu pluta, n-ai ce sa-i faci,
Il vad ducand de fiecare data
Cacao, in loc de nutret, la vaci,
In speranta ca va mulge...ciocolata.


Lasand gluma la o parte, daca ii dai multa cacao unei vaci, s-ar putea ca laptele sa aiba un gust mai bun! Daca nu moare vaca de la atata cacao!

duminică, 15 mai 2011

Fericirea si ciocolata

Tot oamenii de stiinta au descoperit ca starea de fericire are efecte negative asupra organismului si duce la acumularea de kilograme in plus. La naiba! Cand esti fericit vrei sa traiesti clipa si nu stiu cum se face ca multa ciocolata si bomboane de ciocolata compun aceasta clipa! Daca vedeti grasuni pe strada sa stiti ca ei sunt foarte fericiti! Slabanoagele de modele...vai de steaua lor! Pana acum ziceau ca depresia ne imbolnaveste, acum zic ca si fericirea ne ataca organismul. Frateeeeeeeeee, sa se hotarasca odata ca nu mai pot! Dupa cercetatorii astia, purcelusii sunt cei mai fericiti, au astia o pofta de mancare de speriat! Am vazut si pe Discovery, la o ferma de godaci, cum primeau ei ciocolata si bomboane! Erau expirate, dar era veselie mare acolo! Guitttttttt!


sâmbătă, 14 mai 2011

De unde vine pofta de ciocolata

Expertii britanici de la Roehampton University au aflat ca pofta oamenilor pentru dulciuri si carne vine din preistorie. Omul avea nevoie de multe calorii pentru supravietuire (stiti si voi ca era sumar imbracat, umbla in cracii goi si fara geaca cu puf de pinguin) si creierul ii transmitea sa se duca sa alerge caprioare, bizoni, porci mistreti, etc. De atunci ne-au ramas pitici pe creier care ne indeamna sa mancam prajituri, ciocolata si hamburgeri! Nu-i asa, fetelor, ca v-am dat o veste buna? Dati vina pe evolutie si pe strastrastrabunici. "Daca tataie era nebun si alerga dupa friptura de caprioara in sos de ciocolata, eu ce vina am? Mai bine te duci si-mi aduci niste baclavale decat sa ne certam si sa ramai si fara desertul de dupa desert!". Asa ca nu exagerati cu legumele daca nu vreti sa ajungeti una! 

joi, 12 mai 2011

Cum se imparte ciocolata corect



Daca nu aveti rabdare sa vedeti tot filmuletul, uitati-va de la minutul 6.40 inainte. Eu asa as vrea sa impart ciocolata cu voi! :))))))))))))))))) 

miercuri, 11 mai 2011

Scroafa, calul, greierele, coniacul, 23 de femei, momboane si ciocolata!


E ziua google! Sa vedem ce mai cauta omuletii:
- ce inseamna cand visezi scroafa care fata
- banc cal coada iapa manz
- coniac pentru 150 de persoane
- otrava greieri
- youtube ne iubim ne iubim cu 23 femei
- reclame la momboane
Ce inseamna cand visezi scroafa care fata...S-ar putea sa-ti faca nevasta gemeni. Sau s-ar putea sa fie belsug in casa, zeci de pusculite purcelus pline! Banc cal coada iapa manz...Crapa-i-ar coada iepei cum a crapat ceapa-n patru! Coniac pentru 150 de persoane...Are nunta omul! Sau isi serbeaza divortul? Otrava greieri...Omul cauta otrava si ajunge la blogul cu ciocolata. Sau o fi suparata furnica si vrea sa-l asasineze pe vecinul greiere? Ii da o ciocolata cu otrava si prostovanul o haleste, ca doar e gratis! Youtube ne iubim ne iubim cu 23 de femei...Hopa, un obsedat sexual care e si manelist! Sunt multi prin tara noastra draga. 23 de femei vrea, asa ca ii urez sa aiba presiune! Reclama la momboane...Cred ca e vreun bebe, ca zice prea dulce momboane! 
La momboane cu voi!

marți, 10 mai 2011

Sa mancam inteligent ciocolata

Azi va spun cum sa mancati ciocolata inteligent. Nu e bine sa sariti pe ciocolata de cum o vedeti! Luati un fruct care va place ( banana, capsuna , etc ) si-l dati prin sirop de ciocolata. Nu il inecati in sirop asa cum ati dori ci doar il treceti tangential pe langa oala sau ligheanul cu sirop. Asa va satisfaceti nevoia de ciocolata si nici miliarde de calorii nu se vor depune pe voi. O alta varianta este sa va preparati ciocolata calda si sa o puneti la congelator, asa reusiti sa aveti si inghetata! Renumitul ciocolatier japonez, Kakao Furseku, a spus in celebra lui carte - Cum sa omori placinta fara sa lasi in viata celulita - ca vointa invinge dorinta. Acestea fiind spuse...va doresc sa va inghete inghetata!

luni, 9 mai 2011

Sunt nervos, vreau ciocolata!!!!!!!!!!!!!


Sunt nervos!!!! Am cumparat un bec ecologic pe care am dat 165 000 ( cate ciocolate mi-as fi luat!!!!!!!! ). Consuma 13 w si are 665 lumeni. Ma duc fericit acasa sa-l probez si ce constat? Lumineaza cat un bat de chibrit!!!!!!! Pana ajunge la intensitatea normala dureaza 3 minute. Si eu ce fac 3 minute? Salvez planeta, dar mor de nervi si-mi distrug si vederea. Mai am doar 3 becuri de 100 w in casa. Ma gandesc cu groaza ce ma fac cand se vor arde. Baza e in poporul chinez care sper ca mai fabrica asa ceva. Cred ca ma fac contrabandist de becuri, mama ei de viata. Aveti grija ce becuri cumparati! Ma duc sa vad ce bomboane mai am ca sa-mi treaca nervii. Va pup eco!
Ps. Strang bani si-mi pun panouri solare! Si dau energie si la vecini ca sa moara Electrica de ciuda! Gata, mi-a trecut un nerv, mai am doar 28 999!!!!

duminică, 8 mai 2011

Oul de ciocolata Kinder - interzis

Daca aveti drum in Statele Unite, sa nu va puna dracusorul sa luati un ou Kinder cu voi! Amenda este de 300 de dolari! Oul Kinder este interzis pentru ca are elemente necomestibile in interior si boracii de americani se pot ineca! Puradeii nostri sunt mai inteligenti decat ai americanilor, ei nu vor face asemenea greseli. De mici ii educam sa deosebeasca binele de rau. Nu pune mana pe sticla de carmol, altfel n-are tac-tu ce bea. Daca mai ceri mancare asa de des, o sa explodezi ca un pepene copt. N-am bani sa-ti iau bomboane pentru ca zmeul mi-a taiat 25 % din salariu. Daca mai plangi te vor lua hingherii. N-ai plecat la cersit, astepti eclipsa ca sa o faci? Mars si vinde fier vechi daca vrei tort de ziua ta. Romania - Statele Unite 1-0, a marcat Kinder Ciocolata ! E scor la pauza. In repriza a doua ne va da 5 goluri atacantul lor, Nivel de Trai!

sâmbătă, 7 mai 2011

Ciocolata ataca tenul !


Oamenii de stiinta din Miami au facut un test pe un grup de studente pentru a vedea efectele ciocolatei asupra tenului. Li s-a dat 365 de grame de ciocolata neagra, apoi 4 zile nu au avut voie sa manance ciocolata. Inainte de experiment fetele aveau 3 cosuri pe fata, in medie. Dupa 4 zile aveau 13, iar dupa o saptamana aveau 18 cosuri pe fata. Concluzia este ca proteinele responsabile pentru a avea o piele sanatoasa sunt atacate de moleculele de zahar. Molecula de zahar e un fel de Predator care vine sa distruga frumusetea fetelor planetei. Sa luam si partea buna a experimentului, barbatii nu sunt atacati de moleculaaaa, probabil barba lor joaca rolul lui Arnold Schwarzenegger. Concluzia finala este ca molecula de zahar este obsedata de femei!

vineri, 6 mai 2011

Extragerea loto de ciocolata



Bine ati venit la extragerea loto 6 bomboane din 49!
Comisia care va supraveghea extragerea este formata din:
- Brebenel Columbo, din partea Politiei
- Eleonora Impozit, din partea Ministerului de Finante
- Viorica Colesterol, din partea Ministerului Sanatatii
- Dumbravel Damigeana, un mare consumator, din partea Oficiului pentru Protectia Consumatorului
Extragerea va fi efectuata de Costica Orbulet, ales din public, care va fi legat la ochi pentru impartialitate.
Cele 6 norocoase sunt: pralina belgiana, drops, raffaello, jeleu, bomboana cu lichior, bomboana de menta.
La categoria 4 din 6, premiul merge la Garofita Buruiana care a castigat o excursie la Cernobal.
La categoria 5 din 6, premiul merge la Dorel Vulcan care a castigat o excursie la Vulcanii Noroiosi.
Marele premiu 6 din 6 merge la Trocadel Esapament care a castigat o plimbare cu Masina care merge cu ciocolata.

joi, 5 mai 2011

Foaie verde ciocolata





Foaie verde de salata,
As manca o ciocolata!
Foaie verde de spanac,
Merge si un cozonac!
Foaie verde fasolica,
De ce-i amandina mica?
Foaie verde ardei grasi,
Dati-mi niste papanasi!
Foaie verde castravete, 
Cine-mi da un pufulete?
Foaie verde graulet, 
Vreau acum un tortulet!
Foaie verde corcodus,
Va salut si plec acus!

miercuri, 4 mai 2011

Shakira si ciocolata

 Pe 7 mai, la Bucuresti, Shakira va avea concert. Inca se mai gasesc bilete la preturile de 280, 180 si 120 de lei. Nepotul meu de 1 an si 2 luni este fan Shakira. Singurul mod de a-l potoli 10 minute este sa-i pui un clip cu ea. Nu danseaza, asculta intr-o liniste totala, nu schiteaza niciun gest, are privire de lunetist. Timp de 10 minute iti poti vedea de viata, apoi se declanseaza urgia! Diva va avea conditii de lux cat va sta la Bucuresti: cabina va fi decorata cu mobilier de colectie, va exista si o canapea umpluta cu puf de gasca ( nu stim cate gasculite au donat puf ), iar de mancaruri ... nu zic nimic ca va enervati! Pot spune doar ca vor exista bomboane asortate, ciocolata neagra si prajituri de casa! Vreti sa dansati ca Shakira? Mancati bomboane asortate cu ciocolata neagra si prajituri de casa! 

marți, 3 mai 2011

Fursecuri cu ciocolata



Nu va arat cum se fac fursecurile de ciocolata. Va arat cum se mananca! Vizionare placuta si sa mai treceti prin bucatarie din cand in cand!

luni, 2 mai 2011

Caloriile si ciocolata


Ia sa vedem cate calorii au alimentele! Sunt calculate pe 100 de grame.
- almette 274
- ardei gras 25 
- banane 94
- biscuiti 428
- branza topita 366
- carnati 324
- carne de gaina 116
- carne de porc 295
- cartofi 85
- cascaval 400
- crap 67
- hamburger 245
- iaurt 56
- nuci 654
- orez 356
- paine 245
- salam 427
- CIOCOLATA 542
Dupa cum se vede, ciocolata sta bine! Cam bate tot ce misca la calorii! Cu toate astea nu ingrasa! Nu stiu de ce ardeiul gras se numeste gras pentru ca are doar 25 de calorii. Am eu o teorie...corpul nostru are nevoie in fiecare zi de 30 de calorii pentru fiecare kg pe care il avem. Daca fata are 60 de kg, ca sa ramana la 60 de kg trebuie sa manance 1800 de calorii pe zi. Daca mananca 1500 va slabi treptat. Daca sare de 1800...sare si cantarul! Am incercat aceasta dieta pe o tipa care s-a tinut de ea cam 2 saptamani cu rezultate bunicele. Apoi baclavalele au invins! Succes la calculat!

duminică, 1 mai 2011

Festivaluri de ciocolata

 Azi va arat o lista cu festivalurile de ciocolata din 2011, poate are cineva drum pe acolo si se bucura!
- Belize, 20-22 mai, Celebrarea de Ciocolata
- Amsterdam, octombrie 
- Perugia, octombrie
- Paris, 19-21 octombrie, Salon du Chocolat
- Bruges, 11-13 noiembrie
- Dublin, 3 octombrie - 5 decembrie, Festivalul de Ciocolata de Craciun
Sa va cantariti inainte de festival ca sa verificam teoria ca ciocolata nu ingrasa! Sa nu luati prea multi bani la voi, vor exista mostre gratuite peste tot! Nu uitati ca in Perugia se afla Hotelul de Ciocolata. Sper sa faceti cinste acestei tari si sa nu mancati noptierele si sapunul! Cei mai fericiti sunt irlandezii, astia sarbatoresc Craciunul din 3 octombrie! 
Ps. In Amsterdam cred ca gasiti si jointuri cu ciocolata!