Elvetienii s-au gandit cum sa ne mai ia banii si au inventat ciocolata care nu se topeste . Ea rezista pana la 131 de grade . Nu sariti ca porumbul in tigaie , e vorba de grade Fahrenheit , 55 de grade Celsius . Are si 90 % mai putine calorii , deci ea se adreseaza clar segmentului feminin . Acum o puteti purta in posete fara teama ca se topeste si se amesteca cu rujul , creionul de ochi , telefonul mobil , ciorapii de rezerva , pudra , talismanul care va dezleaga cununiile , amfetaminele si alte lucruri inutile . Daca nu se topeste la 55 de grade , cum o topim in gura ? Se bea inainte o cafea fierbinte sau un ceai oparit ca sa aduci temperatura gurii aproape de temperatura de topire a ciocolatei ? Elvetienii spun ca saliva topeste ciocolata , deci am scapat de opareala . Are si un nume deosebit : Vulcano . Se spera ca in 2011 va apare pe piata , spre bucuria celor din Golf , acolo unde temperatura la umbra sare de 50 de grade Celsius . Sa specific ca primii care au incercat sa creeze asa ceva au fost americanii , in timpul celui de-al doilea razboi mondial , spre a le indulci viata soldatilor . N-a avut succes din cauza gustului , degeaba nu se topea daca avea gust de praf de pusca .
Da , nu-mi place aceasta ciocolata.
RăspundețiȘtergereO vreau pe aceea care curge, care se revarsa in toate simturile fara temperatura prea ridicata.
Dar astept cu nerabdare si alte tipuri de ciocolata , pana am sa ma opresc si-am sa spun :asta este sufletul meu pereche.
Îmi stătea pe limbă să protestez la chestia (discriminatorie) cu segmentul feminin (că doar și bărbații au probleme cu caloriile, sau măcăr ar trebui să aibă, heh), dar imaginea cu conținutul genții năclăit de ciocolată topită e absolut irezistibil. Mai ceva decît o răutate de-a unui coleg misogin (și gay): al doilea apartament al unei femei = geanta.
RăspundețiȘtergereMaria , iti gasim sufletul pereche !
RăspundețiȘtergereBarbatii se ingrasa mai rar de la ciocolata .
de asta au folosit la barca aia de ciocolata!
RăspundețiȘtergereInca n-a aparut ! :))
RăspundețiȘtergereHmm.. Ciocolata care nu se topeste, nu are charm!..
RăspundețiȘtergereNu va avea succes , dar oamenii incearca .
RăspundețiȘtergereMa bucura faptul ca gandim la fel din acest punct de vedere..
RăspundețiȘtergereDincolo de gluma imi plac toti cei care comenteaza pe acest blog. Ciocolata , ai prieteni buni si sensibili. Am poposit pe blogurile lor si toti au ceva de spus . Va recomand la toti un blog , nu al meu-al Mariei Timuc -editorialist Jurnalul National. Este de o sensibilitate extraordinara. Se poate asemui cu ciocolata la senzatii. http://mariatimuc.blogspot.com/
RăspundețiȘtergereSa-mi spuneti daca mai puteti renunta la el.
Ne-am notat !
RăspundețiȘtergerenu se topeste?am scapat de linsul degetelor...
RăspundețiȘtergereacum...nici nu stiu daca sa ma bucur...:)
Scade consumul de detergent !
RăspundețiȘtergerezici tu? :)
RăspundețiȘtergereTocmai voiam să zic-extraordinar, iată ciocolata preferată, când am citit ce au descoperit americanii- miros de praf de pușcă.
RăspundețiȘtergereNu, nu se poate!
Mă lipsesc, chiar dacă , nu mai departe de ieri, în timpul unei călătorii cu trenul, ,o tabletă de ciocolată a făcut ravagii în poșeta mea.
Avantaje si dezavantaje . Parca tot aia care se topeste e mai buna . Daca nu reusim sa facem o femeie sa se topeasca dupa noi , macar o ciocolata . :)
RăspundețiȘtergereMi-ar placea ca ciocolata sa nu se mai topeasca si totusi gustul e cel mai important ,si pana la urma uneori ne place ca ciocolata sa ni se topeasca in gura ,suna aiurea ,dar chiar n-am stiu cum sa zic .
RăspundețiȘtergerefoarte interesant! Cred ca tot citindu-te, o sa ajung sa stiu totul despre ciocolata asta. Nu mai zic de tine, cred ca o si visezi! Dar stai, asta e si numele blogului ;)
RăspundețiȘtergereBanuiesc ca asta e ciocolata care ti-ar trebui tie vara, cea care nu se topeste!
Cum sa scrii din frigider? Nu incapi in frigider, nimeni nu incape!
Important e sa fie multaaaaa si bunaaaaaa !
RăspundețiȘtergeretot ce scrii are legatura cu ciocolata?
RăspundețiȘtergereabsolut tot? Arhiva ta e plina de ciocolata;)
RăspundețiȘtergereNumai ciocolataaaaaa !
RăspundețiȘtergereo sa ne ingrasaaaaaaam!
RăspundețiȘtergereia zi-mi, care e ciocolata ta preferata?
RăspundețiȘtergereSe poarta durduliile !
RăspundețiȘtergereCu coniac !
RăspundețiȘtergeream ascultat clipul audio de la profilul tau. Se pare ca nu visezi numai ciocolata. Desi culorile din videoclip aduc aminte de ea...
RăspundețiȘtergereaah, cu coniac!
RăspundețiȘtergereDar ai gustat Mon Cheri, cu cireasa si sirop?
Se pare ca imi faci dosar !
RăspundețiȘtergereDe-aia n-am mancat .
Nu se va amesteca cu amfetaminele, talismanul care dezleaga cununii :))) Genial, pur si simplu genial. Cat despre ciocolata, hmm...nu am incercat-o si nici nu cred ca o voi face. Nu prea imi plac dulciurile. :)
RăspundețiȘtergereDaca mai intri pe blogul asta ... poate te razgandesti . :)
RăspundețiȘtergeremon cheri e o carcala de ciocolata.
RăspundețiȘtergereeu insist, mai ales pentru detinatorul acestui minunat blog, sa o incerce pe aceea cu absinth :)
(evident, daca are drum prin Elvetia)
http://www.absinthe-duvallon.com/ext/http://www.choco-feeverte.com/produits.html
Ma asteapta elvetienii cu bancile deschise ...pardon , cu ciocolateriile deschise !
RăspundețiȘtergereCiocolata-iceberg se potriveşte perfect femeii de gheaţă. Ea locuişte în Palatul de Cleştar şi priveşte lumea prin lentile de apă.
RăspundețiȘtergereSă fugi cu coniacul matale, că poate se dezgheaţă povestea.
:)
oamenii inventeaza mereu cate ceva. daca are gust normal ca va prinde, daca nu o sa stea sa (nu) se topeasca...
RăspundețiȘtergereDeci te-ai intors din Palatul de Clestar . :)
RăspundețiȘtergere:)
RăspundețiȘtergere